Ατομική έκθεση φωτογραφίας της Ίριας Σπηλιοπούλου με τίτλο "Your body as a tool"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κόρινθος, 7/8/2023

Διεθνές Φεστιβάλ Φωτογραφίας Κορινθίας 2023
Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο / Λουτράκι / Ισθμός Κορίνθου

Το Διεθνές Φεστιβάλ Φωτογραφίας Κορινθίας 2023 σε συνεργασία με τη Φωτογραφική Λέσχη Κορίνθου και το Πελοποννησιακό Ινστιτούτο Τεχνών, παρουσιάζει, στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο την ατομική έκθεση φωτογραφίας της Ίριας Σπηλιοπούλου με τίτλο: Your body as a tool.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο, 9 Σεπτεμβρίου 2023 στις 19:30.

Διάρκεια έκθεσης: 9/9 - 16/9/2023
Ώρες λειτουργίας: Καθημερινές 9:00 - 14:00

"Your body as a tool"
Ίρια Σπηλιοπούλου

Σώμα που νιώθει. Σώμα που πονάει. Σώμα που γεννά δημιουργικά τον πόθο και περιμένει την ύπαρξή του. Σώμα-εργαλείο που γέννα ιδέες και αντιλήψεις. Σώμα που μπορεί να αγγίξει αλλά που είναι ταυτόχρονα άθικτο. Καθρέφτης και κρυψώνα. Φως και σκοτάδι. Σώμα νεανικό, λάγνο και ελκυστικό. Σώμα που χρησιμοποιείται για καλό και το κακό. Σώμα για δημιουργία, ευδαιμονία αλλά και την καταστροφή. Το σώμα είναι το κέλυφος της ψυχής και του μυαλού μας. Είναι το εργαλείο μας και γι' αυτό χρησιμοποιείται ως ένα. Μπορεί είτε να επισκευάσει κάτι είτε να το καταστρέψει ολοκληρωτικά.

Σύντομο βιογραφικό: Η Ίρια Σπηλιοπούλου γεννήθηκε το 1998 στην Αθήνα. Σπούδασε  στο ΑΚΤΟ Art & Design. Έχει συμμετάσχει σε εκθέσεις των  φεστιβάλ Photometria Festival, Corinthian Photography Festival, Soundtrope, Μικρό Παρίσι των Αθηνών κ.ά.

Έχει διακριθεί στον μαθητικό διαγωνισμό Hahnemühle Student Photo Competition,ενώ δουλειά της έχει παρουσιαστεί στο Γερμανικό περιοδικό “Fine-art Printer”.

Pin It