Έκθεση φωτογραφίας του Γιώργου Καμηλάκη με τίτλο "Somewhere" στο Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε μια από τις ομορφότερες εκθέσεις φωτογραφίας που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Φωτογραφίας Κορινθίας 2021. Του Γιώργου Καμηλάκη με τίτλο «Somewhere»

Έκθεση φωτογραφίας στο Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας

Από την Κυριακή 13 Ιουνίου παρουσιάζεται στο Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας η ατομική έκθεση φωτογραφίας του Γιώργου Καμηλάκη με τίτλο «Somewhere», στο πλαίσιο συνεργασίας του ΠΙΟΠ με το Φεστιβάλ Φωτογραφίας Κορινθίας 2021/Corinth Exposed Photography Festival 2021 και το Πελοποννησιακό Ινστιτούτο Τεχνών. Ο Γιώργος Καμηλάκης παρουσιάζει φωτογραφίες από τοπία «αχρονικά» και «ατοπικά» και, παρόλο που ο φακός του κινείται στο αυστηρό πλαίσιο των κανόνων της παραδοσιακής φωτογραφίας, καταφέρνει να προσδώσει ονειρική ατμόσφαιρα σε φυσικά τοπία, χωρίς υπερβολές και παρεμβάσεις.

Την Κυριακή 13 Ιουνίου (ώρα 12:00), ο Γιώργος Καμηλάκης θα βρίσκεται στο Μουσείο για να υποδεχθεί τους επισκέπτες και να συνομιλήσει μαζί τους.

Διάρκεια έκθεσης: 13 Ιουνίου-27 Σεπτεμβρίου 2021

Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00- 18:00

Σας ενημερώνουμε πως σε όλους τους χώρους που φιλοξενούνται οι δράσεις του φεστιβάλ τηρούνται όλα τα μέτρα ασφάλειας που ορίζονται από τα συναρμόδια Υπουργεία για την αποφυγή διάδοσης του Covid 19.

Pin It