Πρόγραμμα Corinth Exposed 2020

Αναλυτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων

Inner beauty exhibition
Έκθεση διαγωνιστικού μέρους με τίτλο: “Inner Beauty”

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κορινθίας, η Περιφέρεια Πελοποννήσου, το Φεστιβάλ Φωτογραφίας Κορινθίας 2020  / Corinth Exposed Photography Festival 2020 και το Πελοποννησιακό Ινστιτούτο Τεχνών, διοργανώνουν από την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου, έκθεση φωτογραφίας στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Φωτογραφίας Κορινθίας 2020.

Στην είσοδο του Αρχαιολογικού Μουσείου Αρχαίας Κορίνθου φιλοξενούνται οι 20 διακριθείσες φωτογραφίες του Διεθνούς Διαγωνιστικού “INNER BEAUTY”.

Στο Διεθνή Διαγωνισμό συμμετείχαν, με πάνω από 1100 φωτογραφίες τους, 285 φωτογράφοι από 45 χώρες από όλο τον κόσμο. Προκρίθηκαν φωτογράφοι από την Ελλάδα, τις ΗΠΑ, την Δανία, την Ελβετία, το Βέλγιο, τη Ρωσία, την Αργεντινή, την Ελβετία και την Ιταλία.

Ώρες λειτουργίας: Η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή για το κοινό τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του μουσείου και με αντίτιμο το εισιτήριο εισόδου στο Μουσείο.Moving still still moving exhibition
Ατομική έκθεση Χριστίνας Παπάς “Moving Still – Still Moving”

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κορινθίας, η Περιφέρεια Πελοποννήσου, το Φεστιβάλ Φωτογραφίας Κορινθίας 2020  / Corinth Exposed Photography Festival 2020 και το Πελοποννησιακό Ινστιτούτο Τεχνών, διοργανώνουν από την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου, ατομική έκθεση φωτογραφίας στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Φωτογραφίας Κορινθίας 2020.

Στη Ρωμαϊκή Αίθουσα του Μουσείου φιλοξενείται η ατομική έκθεση της φωτογράφου Χριστίνας Πάπας, με τίτλο: «Moving Still, Still Moving».

Ώρες λειτουργίας: Η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή για το κοινό τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του μουσείου και με αντίτιμο το εισιτήριο εισόδου στο Μουσείο.

 
Έκθεση φωτογραφίας της Νιτούς Ανθούση με τίτλο Ainu – Αϊνού
Έκθεση φωτογραφίας της Νιτούς Ανθούση με τίτλο “Ainu – Αϊνού”

Με χαρά σας προσκαλούμε στα εγκαίνια της ατομικής έκθεσης φωτογραφίας της Νιτούς Ανθούση με τίτλο “Ainu – Αϊνού” που θα πραγματοποιηθούν το ΣΑΒΒΑΤΟ 26/9/2020 και ώρα 20:00 στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο (στον Ισθμό της Κορίνθου στην είσοδο Λουτρακίου)

Είσοδος ελεύθερη
Διάρκεια έκθεσης / Exhibition duration:
26/9 -3/10/2020
Ώρες λειτουργίας: 10:00 - 14:00
Καθημερινά (εκτός Σαββατοκύριακου)
Working hours:
Daily (except weekend)
10:00 - 14:00

Η έκθεση γίνεται στα πλαίσια του Διεθνούς Φεστιβάλ Φωτογραφίας Κορινθίας 2020 που διοργανώνει το Πελοποννησιακό Ινστιτούτο Τεχνών.

 

Οπτικοακουστική παραγωγή με θέμα 'Η φωτογραφία ως μέσο εκπαιδευτικής και δια βίου μάθησης για τη διαφύλαξη της πολιτιστικής κληρονομιάς'
Οπτικοακουστική παραγωγή με θέμα "Η φωτογραφία ως μέσο εκπαιδευτικής και δια βίου μάθησης για τη διαφύλαξη της πολιτιστικής κληρονομιάς"

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κορινθίας (Αρχαιολογικό Μουσείο Αρχαίας Κορίνθου), το Ιστορικό & Λαογραφικό Μουσείο Κορίνθου, το Φεστιβάλ Φωτογραφίας Κορινθίας 2020  / Corinth Exposed Photography Festival 2020 και το Πελοποννησιακό Ινστιτούτο Τεχνών, με αφορμή τον εορτασμό των Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτιστικής Κληρονομιάς (ΕΗΠΚ) 2020, που φέτος έχει θέμα «Πολιτιστική Κληρονομιά & Εκπαίδευση – Η δια βίου μάθηση», παρουσιάζουν την οπτικοακουστική παραγωγή με θέμα:

«Η φωτογραφία ως μέσο εκπαιδευτικής και δια βίου μάθησης
για τη διαφύλαξη της πολιτιστικής κληρονομιάς»

Επιλέχθηκαν φωτογραφίες στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Φωτογραφίας Κορινθίας.

 ·         Διεθνές Διαγωνιστικό “Inner Beauty” / Εσωτερική Ομορφιά,

·         Στυμφαλία “Α NEW TOPOGRAPHY” (Φωτογραφική Λέσχη Κορίνθου)

·         Christina Papas – “Moving Still/Still moving”

 

 

Έκθεση φωτογραφίας 'Στυμφαλία: A new topography'
Έκθεση φωτογραφίας με τίτλο "Στυμφαλία: A new topography"
«ΣΤΥΜΦΑΛΙΑ: A NEW TOPOGRAPHY»
 
Φωτογραφική Λέσχη Κορίνθου
Έκθεση φωτογραφίας στο Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας
 
Το Φεστιβάλ Φωτογραφίας Κορινθίας 2020 / Corinth Exposed Photography Festival 2020 σε συνεργασία με το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), την Φωτογραφική Λέσχη Κορίνθου και το Πελοποννησιακό Ινστιτούτο Τεχνών παρουσιάζουν, από την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου, την έκθεση φωτογραφίας «ΣΤΥΜΦΑΛΙΑ: Α NEW TOPOGRAPHY», στο Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας.
 
Συμμετέχουν οι:
 
Γεώργιος Τζάφης, Άννα Δημητροκάλη, Φανή Καρανικόλα, Σοφία Καλογήρου, Δήμητρα Καψαλάκη, Γεώργιος Γεωργόπουλος, Μάνος Κουνελάκης, Σωκράτης Λαμπρόπουλος, Σοφία Πετικίδη και Αθανάσιος Σκάζας.
 
Διάρκεια έκθεσης: 25 Σεπτεμβρίου - 25 Οκτωβρίου 2020
Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00 - 18:00 έως 15/10 & 10:00 - 17:00 από 16/10
 
Έκθεση φωτογραφίας 'Contested space'
Έκθεση φωτογραφίας της Amy Scofield και του Anastasis Protopapas με τίτλο "Contested Space"

Με χαρά σας προσκαλούμε στα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας της Amy Scofield και του Anastasis Protopapas με τίτλο Contested Space που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 26/9/2020 και ώρα 20:00 στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο (στον Ισθμό της Κορίνθου στην είσοδο Λουτρακίου).

Είσοδος ελεύθερη
Διάρκεια έκθεσης / Exhibition duration: 26/9 - 3/10/2020
Ώρες λειτουργίας: 10:00 - 14:00 Καθημερινά (εκτός Σαββατοκύριακου)
Working hours: Daily (except weekend) 10:00 - 14:00

 

Έκθεση φωτογραφίας 'Photographs for the color-blind dreamer'
Έκθεση φωτογραφίας του Σουηδού φωτογράφου Lars Gustafsson με τίτλο "Photographs for the color-blind dreamer"

Το Κέντρο Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος (ΚΕΠΑΠ), η Δημοτική Πινακοθήκη Κορίνθου, το Διεθνές Φεστιβάλ Φωτογραφίας Κορινθίας 2020 / Corinth Exposed Photography Festival 2020 και το Πελοποννησιακό Ινστιτούτο Τεχνών, παρουσιάζουν από το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020, την ατομική έκθεση φωτογραφίας του Σουηδού φωτογράφου Lars Gustafsson με τίτλο "Photographs for the color-blind dreamer", στο χώρο της Δημοτικής Πινακοθήκης Κορίνθου.

Διάρκεια έκθεσης: Από 26 Σεπτεμβρίου ως 9 Οκτωβρίου 2020
Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά από τις 10:00 ως τις 13:00 και κάθε Παρασκευή από τις 19:00 ως τις 21:00

 

Έκθεση φωτογραφίας 'I have a dream'
Έκθεση φωτογραφίας Photometria International Photography Festival 2019 Awards με τίτλο "I have a dream"

Το Κέντρο Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος (ΚΕΠΑΠ) και η Δημοτική Πινακοθήκη Κορίνθου σε συνεργασία με το Διεθνές Φεστιβάλ Φωτογραφίας Κορινθίας 2020 / Corinth Exposed Photography Festival 2020 και το Πελοποννησιακό Ινστιτούτο Τεχνών, παρουσιάζουν από το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020, την ομαδική έκθεση PHOTOMETRIA INTERNATIONAL PHOTOGRAPHY FESTIVAL 2019 AWARDS με τίτλο “I have a dream” στο χώρο της Δημοτικής Πινακοθήκης Κορίνθου.

Διάρκεια έκθεσης: Από 26 Σεπτεμβρίου ως 9 Οκτωβρίου 2020
Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά από τις 10:00 ως τις 13:00 και κάθε Παρασκευή από τις 19:00 ως τις 21:00

Pin It