Διαγωνισμός στο Instagram 2019

Διαγωνισμός στο Instagram 2019

Corinth Exposed Photography Festival 2019

Φεστιβάλ Φωτογραφίας Κορινθίας 2019

Δελτίο τύπου 18 Ιανουαρίου 2019

#corinthexposed

Διαγωνισμός στο Instagram / Έκθεση φωτογραφίας.

Το φεστιβάλ στην Κόρινθο γίνεται σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δ. Κορινθίων, την Πινακοθήκη, την Αντιδημαρχεία Πολιτισμού και Τουρισμού.

Φωτογράφισε την Κόρινθο και... βάλε #corinthexposed

και

Μπες και εσύ στο Insta Wall της έκθεσης Corinth Exposed 2019

Και κέρδισε + ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ…… και + OLYMPUS AWARD + έκθεση

Τελευταία συμμετοχή θα γίνει δεκτή μέχρι τις 31 Μαρτίου 2019 στις 24:00!!!!!!

1) Ανεβάστε στο προφίλ σας φωτογραφίες και βάλτε σχόλιο από κάτω το hashtag #corinthexposed (απεριόριστος αριθμός)

2) Ακολουθείστε το corinthian_photography_club στο Instagram για να μπορούμε να βλέπουμε τις φωτογραφίες σας μέσα στο #corinthexposed.

3) Αποστείλετε τα στοιχεία σας και το user name σας στο instagram στην διεύθυνση globals [at] otenet.gr (όνομα και τηλέφωνο)

4) Φωτογραφίζουμε στην περιοχή του νομού Κορινθίας.

5) Στον διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν φυσικά πρόσωπα από 14 ετών και άνω.

Ύστερα από πρόταση της επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Κορινθίων συμπεριλαμβάνουμε ως έμπνευση, σημεία προς φωτογράφηση στα όρια του Δήμου Κορινθίων.

Αρχαιολογικοί χώροι/Κορινθιακό κιονόκρανο/Βήμα Αποστόλου Παύλου/Κάστρο/Βρύση Χατζή Μουσταφά/Λιμάνι Λεχαίου/Λιμάνι Κεχραιών/Ισθμός/Παραλιακή/Μαρίνες Κορίνθου και Άσσου/Βυθιζόμενη γέφυρα/Πεζόδρομοι/Εθνική τράπεζα/Δικαστικό μέγαρο/Κτίριο παλαιού σιδηροδρομικού σταθμού/Προαστιακός/Γέφυρα στο χείμαρρο Ράχιανη Άσσου-Λεχαίου/Απόστολος Παύλος/Μουσεία/Μοναστήρια Μαψού, Χιλιομοδίου, Σοφικού, Αγιονορίου, Αγγελόκαστρου.

α) Δεκτές θα γίνουν φωτογραφίες που πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις και μόνο. Φωτογραφίες που δεν είναι δικές σας και δημοσιοποιηθούν υπόκεινται στο νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων. Τα μέλη του Corinthian Photography Club ή οποιοσδήποτε φορέας εκπροσωπούν αυτά ή οι διοργανωτές της έκθεσης ή το Δημόσιο δεν φέρουν καμία ευθύνη. Την ευθύνη έχει το πρόσωπο που την δημοσιοποίησε και την χρησιμοποίησε ενώ ανήκει σε άλλον.

β) Στις φωτογραφίες που εμπεριέχονται ευδιάκριτα πρόσωπα πρέπει ο δημιουργός να έχει την συγκατάθεσή τους για να μπορούν να εκτεθούν γιατί εφόσον δημοσιοποιηθούν υπόκεινται στο νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων και τα μέλη του Corinthian Photography Club ή οποιοσδήποτε φορέας εκπροσωπούν αυτά ή οι διοργανωτές της έκθεσης ή το Δημόσιο δεν φέρουν καμία ευθύνη. Την ευθύνη έχει ο δημιουργός.

γ) Οι φωτογραφίες από την στιγμή που ανεβαίνουν στο #corinthexposed θεωρούνται δημόσιες και οι φορείς της διοργάνωσης μπορούν να τις αναδημοσιεύουν με το όνομα του δημιουργού ή το username.

Διοργανωτές:
Πελοποννησιακό Ινστιτούτο Τεχνών
Φωτογραφική Λέσχη Κορίνθου / Corinthian Photography Club
Global Arts Studios

Συνδιοργάνωση:
Δήμος Κορινθίων
ΚΕ.Π.Α.Π.

Πέμπτος χρόνος που πραγματοποιείται το Φεστιβάλ Φωτογραφίας Κορινθίας. Η Φωτογραφική Λέσχη Κορίνθου / Corinthian Photography Club σε συνεργασία με φορείς που θα ανακοινωθούν σύντομα προετοιμάζει το νέο Φεστιβάλ Φωτογραφίας 2019.

Βραβεία:

1) Την έκθεση θα κοσμεί το Insta Wall με θέμα Κορινθία / Κόρινθος exposed. Οι 100 καλύτερες φωτογραφίες με hashtag #corinthexposed που θα επιλεχθούν από τα μέλη του Corinthian Photography Club θα τυπωθούν και θα εκτεθούν.

2) Ο δημιουργός της καλύτερης φωτογραφίας κερδίζει υποτροφία μεγάλης αξίας για την συμμετοχή του στο επόμενο σεμινάριο των Global Arts Studios στο τμήμα φωτογραφίας για το ακαδημαϊκό έτος 2019-20.

3) Επίσης, για το Φεστιβάλ Φωτογραφίας Κορινθίας 2019 και για τον διαγωνισμό στο Instagram, μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες στο χώρο της φωτογραφίας και της εικόνας η OLYMPUS Greece δίνει ένα ξεχωριστό βραβείο το OLYMPUS AWARD για την καλύτερη φωτογραφία που θα επιλεγεί.

4) Ένα πολύ χρήσιμο δώρο από την Αντιδημαρχεία Πολιτισμού και Τουρισμού στην καλύτερη φωτογραφία προβολής των χαρακτηριστικών της πόλης.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν το βράδυ των εγκαινίων της έκθεσης. Ο τόπος και η ακριβής χρονική στιγμή θα ανακοινωθούν σύντομα.

Pin It