Δήλωση συμμετοχής στο διεθνή διαγωνισμό "Παράδοση" 2018

Μπορείτε να υποβάλετε τη συμμετοχή σας στο διαγωνισμό Tradition / Παράδοση 2018, στέλνοντας τα στοιχεία σας και τις φωτογραφίες σας μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (Δικηγορικό γραφείο Βασιλικής Στάμου), αφού πρώτα διαβάσετε προσεκτικά τις οδηγίες και όρους του διαγωνισμού όπως περιγράφονται εδώ. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την παρακάτω φόρμα.

Το κάθε αρχείο δεν θα πρέπει να ξεπερνάει σε μέγεθος τα 1.2 MB. Τα filenames των αρχείων πρέπει να είναι γραμμένα με λατινικούς χαρακτήρες και το μέγεθος του κάθε filename να μην ξεπερνά τους 220 χαρακτήρες.

Φόρμα συμμετοχής - Παραλήπτης: Δικηγορικό γραφείο Βασιλικής Στάμου (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

 

Pin It